Novosti oko otvaranja podružnice CZOO Juraj Bonači na Braču

Novosti oko otvaranja podružnice CZOO Juraj Bonači na Braču

12/12/2021 VIJESTI 0
Predsjednica Udruge, Mirjana Nižetić, sudjelovala je na Okruglom stolu u organizaciji CZOO Juraj Bonači, koji se održao u četvrtak, 09.12. u sklopu javne kampanje projekta „Zajedno sretni“, sufinanciranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijalni 2014. – 2020., Europski socijalni fond.
Glavni cilj projekta CZOO Juraj Bonači „Zajedno sretni“ prevencija je institucionalizacije te podrška daljnjem procesu deinstitucionalizacije i transformacije domova socijalne skrbi za osobe s invaliditetom.
Bilo je vrlo zanimljivo i poučno informirati se o samom projektu, kao i poslušati izlaganja različitih stručnjaka koji rade s djecom s poteškoćama, njihovom pristupu u radu i zapažanjima. Ono što je za Bračke pupoljke bitno, predsjednica je imala priliku, po završetku događanja, sastati se s državnom tajnicom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Margaretom Mađerić. Na zajedničkom sastanku, zajedno s vodstvom CZOO Juraj Bonači, obećano nam je da će Odjeljenje za ranu intervenciju svakako startati s radom na Braču do kraja sljedeće godine!
Od prvog dopisa Ministarstvu kojim smo predstavili našu Inicijativu prošlo je točno godina dana. Nadam se iskreno da brojimo sitno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.