Kids run Povlja: Predivna, humanitarna utrka za Bračke pupoljke

Kids run Povlja: Predivna, humanitarna utrka za Bračke pupoljke

23/06/2019 VIJESTI 0

Završena je još jedna utrka za najmlađe “Kids run” u organizaciji RunCroatia, koja se i ovaj puta pokazala kao pun pogodak. Nikada više djece na utrci, njih gotovo 60, rezultiralo je još ljepšem ugođaju koji mogu stvotiti samo djeca. Predivno vrijeme, druženje sa djecom, organizatorima iz Općine i TZ Selca, osnivačima, sada već etabliranog brenda RunCroatia, mnoštvom djece koja su i kod mještana izmamili osmjeh na lice, nizali su se trkači uspjesi mališana. Naša proslavljena olimpijka Matea Matošević – Hačić, prije utrke ih je propisno zagrijala i pripremila, a u pomoć je pozvala i članicu naše udruge, Brezu Marinković, pa su paru njih dvije odradile zagrijavanje. Podučile su Matea i Breza djecu, koliko je važno kretanje i bavljenje sportom, ali i upozorile su djecu da se paze ozljeda u ovoj urci. Sve je ipak završilo na sveopće zadovoljstvo i organizatora i djece, podjeljene su medalje svim sudionicima utrke i uz ples i pjesmu obećali smo si ponovni susret i slijedeće godine.

Važno je naglasiti da RunCroatia, svake godine ovu utrku organizira kao humanitarnu i da sav prihod ide udruzi “Brački pupoljci”. Hvala vam RunCroatia !!!

Zahvaljujemo, naravno i svim sponzorima koji su sudjelovali ovome projektu, svakom volonteru pojedinačno, zahvaljujemo i Općini Selca i Turističkoj zajednici Selca i na kraju, zahvaljujemo svima roditeljima koji su doveli svoju djecu kako bi trčali za ovaj plemeniti cilj. Hvala vam svima !!!

dav

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.