Humanitarna akcija: Svaka kuna se računa 2018.

Humanitarna akcija: Svaka kuna se računa 2018.

13/07/2018 VIJESTI 0

U subotu, 21.07. na rasporedu je 6. humanitarna akcija ”Svaka kuna se računa” koju Društvo Crvenog križa Brač provodi sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć pri radu udruzi roditelja djece sa poteškoćama u razvoju ”Brački pupoljci”.

Akcija je zamišljena na način da se na jedan dan u godini djelatnici ugostiteljskih objekata diljem otoka odreknu svojih napojnica u korist Pupoljaka. Ovo je 6. godina provođenja akcije, a u dosadašnjih 5 prikupljeno je točno 245.811,53kn! Kako se kao referentna vrijednost sata terapije uzima 150kn, lako se da izračunati kako je u 5 izdanja akcije prikupljeno sredstava dostatno za preko 1.600 sati terapija  !

A kako bi akcija ove godine bila još uspješnija, podršku su joj dali i brojni poznati poput Marina Ivanovića ”Stoke”, ”sinjskog dijamanta” Ante Vukušića, kapetana košarkaške reprezentacije Roka Lenia Ukića, bivšeg igrača Hajduka, Lokomotive, Slaven Belupa Dinka Trebotića..Također, ovo je prva godina kako će u akciji sudjelovati i brojne udruge sa otoka – Maskalete iz Sutivana, Berekini iz Postira, Materinsko društvo iz Milne, CZK Bol, članovi Projekt:Općina Pučišća, humanitarci Keti Glasinović iz Nerežišća i brojni drugi!

Subota, 21.07.2018. Brač je centar svita dobrih djela 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.