DOBRO DOŠLI NA STRANICE UDRUGE "BRAČKI PUPOLJCI"

Najnovije vijesti

Ovo je mjesto na kojemu ćete pročitati najnovije vijesti iz udruge i oko nje. O svim našim trudima da udrugu održimo za naše male pupoljke. Ali i osvima koji svesrdno pomažu naše male Bračke pupoljke. Biti će ovdje veselih vijesti, ali biti će i tužnih priča, biti će darivanja, a i predstavljanja svih naših aktivnosti. Uglavnom biti će svega po malo, pa nas čitajte što češće.

Naš tim terapeuta

Vrijeme je da vam predstavimo naše terapeute, žene i cure, koje ulažu sav svoj trud, znanje i ljubav u napredak naših pupoljčića.

Jelena Vrsalović

Fizioterapeut

JELENA VRSALOVIĆ- fizioterapeut. Stručna pomoć i podrška je našoj djeci i udruzi od početka njenog djelovanja. Ništa joj nije teško pa ni obići naše članove sa težim dijagnozama u kući, ukoliko ne mogu doći vježbati u udrugu. Ujedno je već dvije godine i pomoćnik u nastavi jednoj našoj ružici u OŠ SUPETAR.


Matea Martinić

Mag. Psiholog

MATEA MARTINIĆ- Mag. Psiholog Mateu smo prije tri ipo godine, odmah po završetku fakulteta, zaposlili preko jednog projekta ministarstva i premašila je naša očekivanja. Odlično se snašla, koliko u svojoj struci kao psiholog kroz pomoć i podršku obiteljima djece težeg socijalnog statusa i sa poteškoćama u ponašanju, tako i sa ostalom djecom u defektološkom radu. Vodstvu udruge bila je velika pomoć pri svim tehničkim poslovima vezanim uz njen rad. Nakon završetka projekta nastavila je raditi sa našom djecom, a ujedno radi kao psiholog u DV u Selcima.


Antonela Juričko

Učiteljica razredne nastave

ANTONELA JURIČKO- učiteljica razredne nastave. Prati i podupire zajedno sa nama rad udruge od početka. Podrška je roditeljima, velika pomoć našim malim predškolcima u pripremi za školu i školarcima u savladavanju gradiva. Stručno se osposobila i za senzornog pedagoga pa sa nekom djecom u radu primjenjuje načela senzorne integracije. Inače radi u razrednoj nastavi u područnoj školi Nerežišća, a neki naši pupoljčići su imali tu sreću da upravo njima bude učiteljica.


Danijela Matulić

Mag. Logoped

DANIJELA MATULIĆ- Mag. Logoped Još jedan terapeut “naše gore list”, što nam je u općem deficitu stručnjaka posebno drago. Sa našim članovima radi tek koji mjesec ali brzo se snašla, odlučna pokazati i primjeniti svo stečeno znanje. Inače, trenutno je u Školskoj poliklinici u Splitu, na stručnom osposobljavanju.


30

projekata

15

volontera

0

zaposlenih

Kontakt

Ukoliko nas želite kontaktirati, iz bilo kojeg razloga, molimo vas da se poslužite kontakt formom ili direktno na mail asrese i broj tefona koji se nalaze u podnožju naše stranice.

LOREM IPSUM DOLOR

Enjoy the best design and functions  combined together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

GET STARTED NOW

Želite li nam se pridružiti,volontirati ili pomoći. Javite se !