Završena je utrka “Kids Run” i “Brač Run”

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju

Završena je utrka “Kids Run” i “Brač Run”

17/06/2018 VIJESTI 0

Predivni ljudi, predivan događaj, predivno iskustvo i neizmjerna pozitiva, uvukla se u svaki kutak malog Dalmatinskog mjesta – Povlja. Razdragana dječica, jedva su dočekala novi susret na ovoj jedinstvenoj utrci u organizaciji Run Croatia, Općine Selca i TZ selca. Okupilo se ove godine 70-ak djece na utrci “Kids Run”, a po prvi puta su se utrkivale majke sa svojom djecom u kolicima. Sva su djeca ozbiljno shvatila ovo natjecanje i dala su sve od sebe da ostvare najbolji mogući rezultat. Milina je bila gledati trud mališana koji su svojom upornošću predstavili trčanje u svojoj iskonskoj namjeni, zdravom načinu življenja, a kretanje, odnosno trčanje, to zaista i jeste.

Velika zahvala za ovu utrku, a čiji je prihod u cijelosti namjenjen našoj udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”, ide Run Croatia i njijhovoj ambasadorici Matei Matošević – Hačić, te poimence njihovom timu: Svenu Veroneku, Berislavu Sokaču, te načelniku Općine Selca, Ivanu Marijančeviću i direktorici TZ Selca Nikolini Tonšić. Bez dobre volje ovih dragih ljudi, ne bi bilo ni ove hvale vrijedne utrke.

Zahvaljujemo i svima onima koji su odvojili poneku kunu i ubacili ju u našu kasicu za pomoć Bračkim pupoljcima, puno nam znači. Zahvaljujemo i svima, ali baš svima sponzorima koji podržavaju ovu plemenitu akciju Run Croatia, jer imati ovakve ljude, koji nesebično daju sebe da bi potakli i pomogli druge, je zaista neprocjenjivo. Hvala vam još jednom na odličnom vikendu i obećavamo da ćemo poduzeti sve što je u našoj moći, da sljedeće godine bude još više djece uključeno u ovu životno važnu aktivnost – trčanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.