Bol 01.05.2018.: Humanitarni cross, đir oko Bola

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju

Bol 01.05.2018.: Humanitarni cross, đir oko Bola

20/04/2018 VIJESTI 0

Big Blue Sport d.o.o, odnosno naši mještani, Leona i Tomaž već nekoliko godina organiziraju hvale vrijednu humanitarnu utrku za djecu s teškoćama otoka Brača. Tako je i ove godine, pa vas i mi pozivamo da se u što većem broju odazovete, ako ne trčanjem onda bilo kakvim prilogom, osobnim angažmanom, pripremom kolača za sudionike ili na bilo koji drugi način, ovoj humanitarnoj akciji. Ne zaboravimo, da su Leona i Tomaž sa svojom tvrtkom, smoinicijativno pokrenuli ovu utrku i odlučili sav prihod, ali i svoja sredstva, darovati udruzi roditelja djece s teškoćama “Brački pupoljci”.

Nikoga oni nisu ništa pitali nego su ovaj, sada već respektabilni, međunarodni sportski događaj, sami odlučili pokloniti najpotrebitijima, a to je danas rijetka ljudska osobina i veličina i za takvu gestu smo im zahvalni i kao udruga “Brački pupoljci” i kao roditelji djece s teškoćama, a njviše su im zahvalna dječica, naši pupoljčići, koji bez takvih humanitaraca ne bi uspjeli ostvariti niti pola svojih potreba za stručnom pomoći.

5. dobrotvorni cross “Đir oko Bola”, sav novac od prijava ide za udrugu za djecu sa teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”. Ove godine sponzori su Mico, Turistička zajednica Bol, općina Bol, Big Blue Sport.
Prijave su moguće od: 28.04-30.04.2018. u sportskoj trgovini Big Blue Sport i u windsurfing centru Big Blue Sport na plaži Borak.

“Brački pupoljci” i roditelji djece s teškoćama, od srca zahvaljuju, organizatorima, svim sponzorima, sudionicima utrke, volonterima i svima onima koji su pomogli na bilo koji način.

HVALA VAM !

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.